Mini-gradina de iarna

6 Dec, 2011 by

Mini-gradina de iarna

In prezent, deci in luna decembrie, chiar daca nu am solar, eu mai am cateva verdeturi prin gradina – telina, marar, patrunjel, salata de mai multe feluri. Puteti proceda si voi la fel anul viitor.
Am cumparat un tunel din plastic si sub el am mutat tot ce mai aveam in gradina. Doar salata nu am mutat-o, deoarece ea a fost din start plantata in acel loc la inceputul lunii septembrie.
Patrunjelul si mararul nu este cel plantat primavara, acela deja se trecuse, am mai pus seminte tot in septembrie, iar cand l-am mutat, in noiembrie, crescuse destul.
Telina este cea plantata primavara, este telina pentru frunze (face o radacina foarte mica) si am mutat-o in tunel. Aceasta telina este foarte parfumata, eu toata vara am folosit doar frunze la mancare (se toaca si se pun in mancare exact ca si radacina, doar ca este mai buna). Si rup din ea cate 3-4 frunze o data si ea creste la loc.
Tunelul l-am cumparat de la Bricostore, este nemtesc cred si costa cam 120 lei, iar dupa ce se termina verdeturile de sub el il strang frumos, il pun in magazie si il folosesc apoi primavara, la ridichi si salata.
Va arat mai jos cateva fotografii cu mini-gradina mea de iarna.

Alte Articole

Comenteaza Articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *