Acadele si dantelarii

11 Dec, 2012 by

Acadele si dantelarii

 

Intr-o dimineata, zilele trecute, am iesit afara si toata gradina mea se imbracase in timpul noptii in zahar tos. Dupa ce acesta s-a topit, florile au capatat toate o nuanta maronie bolnavicioasa. Probabil nu le-a spus nimeni ca zaharul consumat in exces dauneaza sanatatii, ba poate chiar sa duca la moarte subita. Le soptesc eu acum, ca sa stie alta data.
Va arat si voua acadele trandafirii care sa va insoteasca alaturi de o ceasca de ceai fierbinte. Si biscuiti cu unt, as recomanda.

Va doresc o saptamana frumoasa!

 

13 Comentarii

 1. Ce frumos i-ai surprins :)

  • Andreea
   andreea

   Multumesc. Au stat doar putin asa, apoi a iesit soarele si toata vraja s-a spulberat. M-am trezit, am luat aparatul si am surprins asta.

 2. Tare frumos.Dar numai in poze imi place :( In rest,nu suport iarna.Si cand ma uit la hartile de la Meteo cu coduri galbene pe ele,zau ca ma apuca jalea :( ((((

  • Andreea
   andreea

   Ma bucur totusi ca ti-au placut pozele mele. Am mai spus – Mi-ar placea sa fim din nou copii si sa ne bucuram de iarna. La ora asta eram afara si turnam apa ca sa facem derdelus. Acum, maturi, vedem doar problemele. Cu codurile insa cred ca se exagereaza un pic – auzi – “Cod galben de vreme rea”. Ce inseamna asta? Adica este clar ca iarna este vreme rea. Sau toata ziua-bunaziua “cod de ceata” sau “cod de canicula” in plina vara. Uneori am impresia ca prin aceste coduri se da o importanta prea mare unor fenomene firesti anotimpului in care ne aflam, parca pentru a stresa si speria lumea.

 3. Excelente imagini!

 4. Splendizi trandafirii sarutati de ger !!! Ma duc, sa pun de-un ceai …

  • Andreea
   andreea

   “Sarutati de ger” – frumos spus. O ceasca de ceai aburinda si stat in fata ferestrei inghetate minute in sir – inceput perfect de zi de iarna.

 5. Ce frumosi sunt asa zaharisiti :)

 6. Minunate pozele cu gradina ”de zahar”. :) Chiar ar putea fi o buna inspiratie pentru cofetarii cu mana buna in cautare de idei aratoase.

  • Andreea
   andreea

   Stiu ca nu iti place iarna, Mihaela (vezi ca stiu?), dar ma bucur ca ti-au placut totusi fotografiile.

Comenteaza Articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *